Politica de confidențialitate

1. Confidențialitate dintr-o privire. 

Informații generale

Următoarele note oferă o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă cu informațiile dvs. personale când vizitați site-ul nostru web. Datele personale reprezintă orice date care vă identifică personal. Informații detaliate privind protecția datelor pot fi găsite în Politica noastră de confidențialitate. Cine este responsabil pentru colectarea datelor de pe acest site?

Prelucrarea datelor pe acest site web este efectuată de către operatorul site-ului web. Detaliile sale de contact pot fi găsite în amprenta acestui site web.

Cum colectăm datele dvs.?

Datele dvs. vor fi colectate, pe de o parte,  pentru că dvs. ni le oferiți. De exemplu, acestea ar putea fi date pe care le introduceți într-un formular de contact.

Alte date sunt colectate automat atunci când vizitați site-ul prin intermediul sistemelor IT. Acestea sunt, mai presus de toate, date tehnice (de exemplu, browserul de internet, sistemul de operare sau ora solicitării paginii). Colectarea acestor informații este automată imediat ce se intră pe site-ul nostru.

Pentru ce folosim datele dvs.?

O parte din date sunt colectate pentru a asigura o furnizare impecabilă a site-ului web. Alte date pot fi folosite pentru a analiza comportamentul utilizatorilor.

Ce drepturi aveți asupra datelor dvs.?

În orice moment aveți dreptul să obțineți informații gratuite cu privire la originea, destinatarul și scopul datelor dvs. personale stocate. De asemenea, aveți dreptul de a solicita corectarea, blocarea sau ștergerea acestor date. În acest scop, precum și pentru alte întrebări referitoare la protecția datelor, ne puteți contacta în orice moment la adresa indicată în imprimantă. În plus, aveți dreptul de a adresa un apel autorității de supraveghere competente.

În plus, aveți dreptul să solicitați restricționarea procesării datelor dvs. personale în anumite circumstanțe. Detalii pot fi găsite în politica de confidențialitate din "Dreptul la restricționarea procesării".

Instrumente de analiză și instrumente terță parte

Când vizitați site-ul nostru, comportamentul dvs. de navigare poate fi evaluat statistic. Acest lucru se întâmplă mai ales cu cookie-urile și cu așa-numitele programe de analiză. Analiza comportamentului dvs. de navigare este de regulă anonimă; comportamentul de navigare nu poate fi urmărit înapoi la dvs.

Puteți obiecta la această analiză sau puteți preveni utilizarea unor anumite instrumente. Informații detaliate despre aceste instrumente și posibilitățile lor de apel pot fi găsite în următoarea politică de confidențialitate.

2. Informații generale și informații obligatorii

Politica de confidențialitate

Operatorii acestor pagini iau foarte în serios protecția datelor dvs. personale. Noi tratăm datele dvs. personale în mod confidențial și în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor și cu politica de confidențialitate.

Dacă utilizați acest site, vor fi colectate diverse date personale. Informațiile personale sunt informații care vă identifică personal. Această politică de confidențialitate explică ce informații colectăm și la ce le folosim. De asemenea, explică cum și în ce scop se întâmplă acest lucru.

Rețineți că transmiterea de date prin Internet (de exemplu, în cazul comunicării prin e-mail) poate avea lacune de securitate. Nu este posibilă protecția completă a datelor de la terți.

Notă către organismul responsabil

Compania responsabilă cu prelucrarea datelor de pe acest site web este:

Erwin Walter

Feldpfad 6L

76889 Steinfeld

Telefon: +496340 9199870

E-mail: info@sinome.de

Organismul responsabil este persoana fizică sau juridică care, singură sau în acord cu ceilalți, decide cu privire la scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal (de exemplu nume, adrese de e-mail etc.).

Revocarea consimțământului dvs. pentru prelucrarea datelor

Multe operațiuni de prelucrare a datelor sunt posibile numai cu consimțământul dvs. expres. Puteți revoca oricând un consimțământ deja dat. Un mesaj informal prin e-mail este suficient pentru noi. Legalitatea procesării datelor efectuate până la revocare nu este afectată de revocare.

Dreptul la opoziție a colectării datelor în cazuri speciale și poșta directă (articolul 21 GDPR)

În cazul în care prelucrarea datelor pe baza articolului 6 alineatul 1 lit. e sau f DSGVO, aveți dreptul oricând să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale din motive legate de situația particulară în care vă aflați; acest lucru se aplică și profilării bazate pe aceste dispoziții. Temeiul juridic respectiv pe care se bazează o prelucrare poate fi găsit în această politică de confidențialitate. Dacă obiectezi, nu vom procesa informațiile dvs. personale decât dacă vă putem oferi protecția necesară