Noi creăm siguranța producției.  Soluții personalizate adaptate nevoilor dvs.

Serviciile și produsele noastre vin în sprijinul dumneavoastră făcând managementul datelor o parte ușoară din procesul dumneavoastră de lucru zilnic. Cei peste 20 de ani de experiență în acest domeniu ne autorizează să fim partenerul dumneavoastră competent în ceea ce privește managementul datelor din producția automatizată.

Configurăm managementul datelor dumneavoastră de proiect într-un mod care să vi se potrivească perfect. Indiferent dacă instalați un sistem nou, o administrare de server sau o integrare în sistem, personalul nostru experimentat oferă suport pe teren, creând soluții personalizate potrivite pentru a corespunde cerințelor dumneavoastră individuale.

Oferim sfaturi și asistență pentru realizarea și implementarea infrastructurii de sistem și ne asigurăm că sistemul este înțeles și susținut de lucrătorii dumneavoastră.

Grație planificării noastre profesioniste, a implementării sigure și a suportului permanent, vă oferim servicii excelente.

Implementarea cu succes a unui sistem nou nu depinde doar de calitatea software-ului. Este important să ne asigurăm că sistemul este înțeles și susținut de angajați și toți cei implicați. În acest sens, SINOME oferă o asistență competentă sub formă de „workshops”, instructaje teoretice și practice.

Consultanță

Umsetzung

Fiecare client își definește propriul său punct de pornire. De aceea, consultanța noastră cuprinzătoare și individuală include identificarea cerințelor și dorințelor dumneavoastră, astfel încât să putem proiecta soluții pentru dumneavoastră și companie.

Planificare

Ne concentrăm cu întreaga atenţie pe dezvoltarea unui plan ce oferă un ghid pas cu pas pentru implementarea programului versiondog.

Umsetzung

Realizare

Planung

Oferim sfaturi și asistență pentru realizarea și implementarea infrastructurii de sistem și ne asigurăm că sistemul este înțeles și susținut de lucrătorii dumneavoastră.

Cursuri de pregătire

Cu ajutorul instructajelor oferite de noi, puteți învăța tot ceea ce este necesar pentru a instala versiondog cu succes. Permiteți instructorilor noștri să explice caracteristicile și utilizarea sistemului pas cu pas într-un mediu liniștit și neperturbat și învățați cele mai importante sfaturi și trucuri. În funcție de interesul și cerințele dumneavoastră, oferim informări standardizate sau instructaje individuale personalizate.

Training

Suport

Consulting

Vă oferim de asemenea asistență pentru toate provocările cu care v-ați putea confrunta după instalare, fie ele actualizări de software, depanarea sau optimizarea infrastructurii dumneavoastră de sistem.