Compania SINOME

Datorită experienței îndelungate în acest sector, SINOME este contactul dumneavoastră competent în ceea ce privește managementul datelor în tehnologia automatizată. Punem accent pe serviciul nostru orientat către client și pe asistența individuală pentru clienții noștri și vă sprijinim la toate întrebările și problemele. Oferirea produselor și serviciilor de cea mai bună calitate în condiții echitabile este punctul nostru forte.

Scopul nostru este de a introduce un management al datelor de proiect care să vă permită să reacționați la toate riscurile posibile din timpul producției într-o manieră rapidă și eficientă, dar și să creați un sistem care să vă faciliteze utilizarea datelor de zi cu zi.

În calitate de partener vânzări al Fa. Auvesy, producatoarea sistemului versiondog, această soluție software va fi mereu prima alegere în atingerea scopului propus, și anume de a oferi cel mai eficient și robust management al datelor de proiect .

Partener certificat de vânzări și implementare pe Austria, Ungaria și România

Suntem parteneri certificați ai versiondog și am implementat cu succes acest produs al Auvesy pentru mulți clienți. Datorită planificării noastre profesioniste, a implementării sigure și a suportului permanent, SINOME vă oferă servicii excelente.

Implementarea cu succes a unui sistem nou nu depinde doar de calitatea software-ului. Este important să ne asigurăm că sistemul este înțeles și susținut de angajați și toți cei implicați. În acest sens, SINOME oferă o asistență competentă sub formă de „workshops”, instructaje teoretice și practice.

Componentele dumneavoastră automatizate.  Competența noastră. Mai multă siguranță.

Consultanță

Fiecare client își definește propriul său punct de pornire. De aceea, consultanța noastră cuprinzătoare și individuală include identificarea cerințelor și dorințelor dumneavoastră, astfel încât să putem proiecta soluții pentru dumneavoastră și companie.

Planificare

Ne concentrăm cu întreaga atenţie pe dezvoltarea unui plan ce oferă un ghid pas cu pas pentru implementarea programului versiondog.

Realizare

Oferim sfaturi și asistență pentru realizarea și implementarea infrastructurii de sistem și ne asigurăm că sistemul este înțeles și susținut de lucrătorii dumneavoastră.

Cursuri de pregătire

Cu ajutorul instructajelor oferite de noi, puteți învăța tot ceea ce este necesar pentru a instala versiondog cu succes. Permiteți instructorilor noștri să explice caracteristicile și utilizarea sistemului pas cu pas într-un mediu liniștit și neperturbat și învățați cele mai importante sfaturi și trucuri. În funcție de interesul și cerințele dumneavoastră, oferim informări standardizate sau instructaje individuale personalizate.

Suport

Vă oferim de asemenea asistență pentru toate provocările cu care v-ați putea confrunta după instalare, fie ele actualizări de software, depanarea sau optimizarea infrastructurii dumneavoastră de sistem.

SINOME DE 7 ANI – VĂ MULȚUMIM!

În 2013 a început distribuirea sistemului de management al datelor versiondog, în calitate de produs SINOME. În șase ani, am implementat instalări de succes pentru clienți din România, Ungaria, Austria și Germania.